Namakalni sistemi za različne površine

Dež po naročilu. Sistemi za profesionalno namakanje vseh vrst površin.

Profesionalne rešitve za namakanje športnih, kmetijskih in industrijskih površin. Poskrbimo za dež na več načinov, kot to omogoča narava.

Namakalni sistemi dandanes niso več to kar so bili še pred leti, saj je razvoj panoge omogočil popolno avtomatizacijo sistema. To pomeni, da z uporabo profesionalnega zalivalnega sistema ne prihranimo le na času, temveč tudi na energiji, sploh ko gre za namakanje večjih površin. Mednje sodijo kmetijske, športne in druge površine, ki zahtevajo redno vzdrževanje ter načrtovanje sistema namakanja. Pri podjetju Armex nudimo pestro izbiro namakalnih sistemov ter namakalne opreme za uporabo na različnih površinah.


Profesionalni namakalni sistemi

Nudijo skoraj popolno avtomatizacijo sistema zalivanja večjih površin, denimo kmetijskih in športnih, na voljo pa so sistemi z več navoji. V kmetijstvu so pršilci namenjeni pridelavi zelenjave, zalivanju sadnih dreves itd., vsi namakalni sistemi pa veljajo za izredno učinkovite ter ekonomične. S svojim enakomernim zalivanjem namreč poskrbijo za optimalno uspevanje rastlin.

Namakalni sistemi za kmetijstvo so s cevmi speljani vse do korenin, mogoče pa jim je dodati tudi gnojila. Pri nas boste našli tudi vso potrebno dodatno namakalno opremo, kot na primer rezervoarje za vodo, cevi s šobo, črpalke, škropilnike, mobilne sisteme, samohodne vozičke...


Namakalni sistemi travo na športnih površinah in za kmetijstvo sodijo med profesionalno opremo ter vam omogočajo popoln nadzor nad zalivanjem in količino porabljene vode. Slednje je še posebej primerno, če gojite različne vrste rastlin, ki potrebujejo različno količino vode. Profesionalni namakalni sistemi tako omogočajo prihranek časa, energije in denarja ter so prijazni do okolja.

Enako velja za namakanje športnih in ostalih večjih površin: tudi tu je dobro, da izberete zalivalni sistem, ki bo zanesljiv in stabilen. Poleg tega je nujen tudi nakup dodatne opreme, denimo črpalke za namakalne sisteme, rezervoarja za vodo, cevi, škropilnikov itd. Vse to bo zagotovilo povsem avtomatizirano in nemoteno zalivanje površin.