Zunanja kanalizacija

Kanalizacijski pokrovi in rešetke

Kanalizacijski pokrovi
Ponujamo pokrove in rešetke renomiranega proizvajalca LIVAR. V ponudbi je njihov kompletni proizvodni program.

PVC cevi za ulično kanalizacijo

PVC cevi
Cevi in spojni kosi iz PVC‐U za ulično kanalizacijo so osnovni elementi cevnih sistemov. Cevi in fazoni so namenjeni gravitacijskim sistemom kanalizacije. Gladka notranja površina pomeni dobre hidravlične lastnosti, odlično drsenje odplak in majhno možnost nastanka zastalih usedlin. Na voljo so cevi dveh nosilnosti SN4 in SN8, ki označujeta, da so cevi na globini 80 cm povozne s 4 oziroma 8 tonami. V ponudbi so cevi različnih dolžin, med 0,5 in 5 m.

Rebraste kanalizacijske cevi

Dvojne rebraste cevi

Cevi in spojni kosi so izdelani iz PE‐HD. Cevi so lahko različnih barv in so UV stabilizirane. Rebrasta zunanjost ter gladka notranja stran zagotavljata odlične mehanske in hidravlične lastnosti. Na voljo v palicah dolžine 6 m.

Drenažne cevi

Drenažne cevi

V ponudbi so cevi TODREN dimenzije DN 100, 160 in DN 200 dolžine 5 m, cevi STIDREN v dimenziji DN 110, 160 in 200 mm ter fleksibilne drenažne cevi MIDREN v kolutih po 25 in 50 m, dimenzije DN 50, 65, 80, 125, 160 in 200 mm.

Litoželezna ML odtočna kanalizacija

Litoželezna kanalizacija

Litoželezne odtočne cevi, namenjeni meteorni in odpadni vodi. Material cevi in fazonov je siva litina. Cevi in fazoni zagotavljajo dobro zvočno izolacijo, saj material iz katerih so izdelani dobro absorbira energijo. Kot sistem, ustrezajo razredu A2 požarne odpornosti.

Kanalizacijski PE jaški

Kanalizacijski PE jaški

Ponujamo PE in PVC jaške različnih proizvajalcev, dimenzij in izvedb. Revizijski jaški, požiralniki, peskolovi… V ponudbi so tudi različni podaljški in pokrovi. PE in PVC jaške dobavljamo samo po naročilu. Pokličite ali pošljite povpraševanje.

Čistilne naprave

Čistilne naprave

Prečrpalni jaški za odpadne vode

Prečrpalni jaški